За нас

Добре Дошли в страницата на фирма Диас Арт за ръчно изработени мартеници и сувенири!

 
  • ДИАС-АРТ предлага богата колекция ръчно изработени мартеници и сувенири, в които са съчетани традиция, авторство и уникалност.
  • Всяка година на 1 Март в България хората си подаряват мартеници – украшения от бели и червени конци, с пожелание за здраве и късмет.
  • Мартеницата е символ на мир и любов, на здраве и щастие.
  • Уникалният обичай, днес разпространен само в България, който заслужава да бъде пазен.
  • Поверието е, че щастие и късмет носи мартеницата, която ти е подарена.
  • Всички модели мартеници са авторски и се обновяват ежегодно. Цветовете и материалите, с които са изработени мартениците са съобразени с традицията.

Ние сме екип от млади, творчески настроени хора, всеки със своите уникални умения, обединени от идеята, чрез изкуството, което създаваме, да получаваме удовлетворение и да доставяме удоволствие на хората.

Стремежът ни е да развиваме уменията си, да усъвършенстваме нашият стил, да реагираме гъвкаво и творчески на предизвикателствата, отправени от клиентите ни.

Отворени сме към оригиналните, нестандартни и свежи идеи, новостите, творчеството и всичко останало, което би обогатило опита ни, подобрило уменията ни, разширило познанията ни и разкрасило света около нас, така, както дъгата разкрасява пролетното небе.

Прекрасните отзиви и подобряващите се резултати, силно ни мотивират и ни задължават, винаги да надминаваме нарастващите желания и очаквания на клиентите.

Насърчаваме талантливите и сръчни хора да усъвършенстват своите умения, да развият идеите си и да разгърнат изцяло своя съзидателен потенциал.

Моля, разгледайте нашият онлайн магазин за мартеници и направете своя избор из между уникалните ни модели!